Zapisz

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów 9.5Średnia Opinia

9 Janusz / Warszawa 27 grudzień 2018 Opinia o Hotelu: Czysto, przestronnie, cicho, blisko do Rynku, dobre śniadania
9 Artur / Wronki 14 grudzień 2018
9.5 Klaus / Kronstorf 24 sierpień 2018
9.8 Piotr / Wolbrom 17 sierpień 2018
8 GRAŻYNA / WARSZAWA 19 lipiec 2018
10 Pawel / Poznan 19 czerwiec 2018 Opinia o Hotelu: Przestronnosc pokoju i lazienki oraz bezkonkurencyjne sniadanie :)
9.5 Tomasz / Warszawa 03 kwiecień 2018 Opinia o Hotelu: Śniadanie, czystość
10 DOMINIKA / ZABRZE 28 grudzień 2017 Opinia o Hotelu: Cudowne miejsce. Super wyposażenie. Bardzo dobre śniadania, duży wybór dla osób na różnych dietach. Ogromny plus za koktajle owocowe.
8.8 Beata / Zalasewo 04 listopad 2017 Opinia o Hotelu: Położenie - blisko starówki, czysto.
10 Anna / Gliwice 04 listopad 2017
9.3 Piotr / Rzeszów 06 sierpień 2017 Opinia o Hotelu: Lokalizacja, Nieodplatny parking,
9 Grzegorz / Jelenia Góra 28 maj 2017 Opinia o Hotelu: Lokalizacja w centrum, bezpłatny parking. Bardzo dobre śniadania.
9 Michal / 94618 27 maj 2017
10 Mariusz / Krzewina 09 maj 2017 Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja blisko starówki, duży i wygodny parking, pokoje przestronne i dobrze wyposażone, smaczne śniadania z dużym wyborem dań. Polecam i na pewno skorzystam ponownie gdy tylko będę ponownie w tym pięknym mieście.
10 Marlena / Poznań 18 kwiecień 2017
9 Danuta / Krzyż Wlkp. 12 kwiecień 2017
10 Anna / Gdańsk 24 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Przestrzenny i gustownie urządzony pokój, miła obsługa, przystępna cena, lokalizacja:)
9.3 Grzegorz / Jelenia Góra 04 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Duże I przestronne wnętrza, bezpłatny parking, lokalizacja w centrum. Dwie windy do dyspozycji gości. Znakomite śniadania.
9 Krzysztof / Warszawa 27 luty 2017 Opinia o Hotelu: Niewielki ale bardzo miły hotel. Doskonały na pobyt prywatny lub podróż służbową.
9.3 Grzegorz / Jelenia Góra 26 luty 2017 Opinia o Hotelu: Spokój, duże pokoje I łazienki. Dwie windy do dyspozycji gości, bezpłatny parking. Duże biurko, generalnie w pokoju dużo miejsca, co pozytywnie wpływa na wypoczytek tudzież pracę. Bardzo dobre śniadania.
10 Tomasz / Poznań 31 styczeń 2017
9.3 Grzegorz / Jelenia Góra 10 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Dogodne położenie w centrum, przestronne I czyste pokoje. Jak na tą klasę hotelu standard bardzo dobry. Bezpłatny parking. Znakomite śniadania.
9.8 Sebastian / Rzeszów 08 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Kompletnie bezproblemowa i miła obsługa.
9.5 Patrycja / Ziębice 23 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Pyszne śniadanie, wygodny i dobrze wyposażony pokój, parking dla klientów hotelu, czysto.
9.5 Joanna / Opole 07 październik 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo mila obsluga. Dobra lokalizacja, 5 min od rynku. Parking. Swietne sniadania. Komfortowe pokoje z duza lazienka.
9.3 Daniel / Lublin 01 październik 2016
10 Elżbieta / Jelenia Góra 15 wrzesień 2016
9.5 Jerzy / Warszawa 19 sierpień 2016
10 Aleksandra / WARSZAWA 10 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Wszystko bardzo sie podobało, polecam
10 Jarosław / Warszawa 26 lipiec 2016
10 Ilona / Krasnystaw 07 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: urozmaicone śniadania w formie szwedzkiego stołu, szeroki wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, pokój czysty, wysoki standard, bardzo wygodne łóżko
10 Joanna / Warszawa 04 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: wyposażenie pokoju i wyśmienite, różnorodne śniadania
8.8 Wojciech / Warszawa 01 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Przestronne pokoje, świetna lokalizacja, smaczne śmiadania
9.3 Tomasz / Nowy Tomyśl 29 czerwiec 2016
10 Krystian / Nowa Iwiczna 29 czerwiec 2016
9 Anna / Łódź 19 czerwiec 2016
10 Beata P / 807 15 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Parking Pomoc obsługi hotelu. Bardzo dobre śniadanie
7.8 Piotr / Rogalinek 15 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Wifi w pokoju. Spokojne miejsce blisko starego miasta.
10 Iwona / Wolbrom 31 maj 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i pomocna obsługa. Dużo spraw nietypowych można załatwić. Śniadania WSPANIAŁE I PYSZNE !!!!
10 Damian / Gdynia 25 maj 2016 Opinia o Hotelu: Wszystko na wysokim poziomie.
10 Paulina / kraków 25 maj 2016
9.8 Maciej / Toruń 24 maj 2016 Opinia o Hotelu: znakomita, profesjonalna obsługa, dobra relacja między oferowaną usługą a ceną, przestronne wnętrza
10 Piotr / Ropczyce 19 maj 2016 Opinia o Hotelu: Hotel zasługuje na przynajmniej jeszcze jedną gwiazdkę! Pokoje bardzo czyste i przytulne, obsługa miła, sympatyczna i pomocna. Świetne śniadania i do tego dogodne położenie. 10/10 !
10 Jarosław / Opoczno 27 luty 2016 Opinia o Hotelu: wszystko jest ok
8.3 Przemysław / Warszawa 30 styczeń 2016
9.5 Ewelina / Bielsko-Biala 20 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Wysmienite sniadanie, czysty i przestronny pokoj w niskiej cenie jak na centrum Wroclawia. Goraco polecam.
8 Tomasz / Nowy Tomyśl 07 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Położenie, blisko głównego rynku.
10 Marian / Głuchołazy 18 grudzień 2015
10 Piotr / Warszawa 13 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: hmmm ... zmieńcie poduszki na bardziej naturalne :) i wszystko będzie w najlepszym porządku ukłony P
8.3 Daniel / Głowno 07 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, wygodne pokoje i świetna lokalizacja.
9.5 louise / wahlen 06 lipiec 2015
10 Jarosław / Kołobrzeg 02 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Obsługa, lokalizacja, parking i ogólnie wszystko super -pozdrawiam.
10 Tadeusz / Żywiec 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Lokalizacja blisko centrum, parking. Polecam.
8.8 Grzegorz / Jelenia Góra 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Duże pokoje, bardzo dobra lokalizacja w Centrum. Bardzo dobrej jakości produkty na śniadanie. Internet kablowy i bezprzewodowy.
9.8 Jacek / 100 30 czerwiec 2015
8.8 Aleksandra / Kwidzyn 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Lokalizacja (blisko centrum), dobry stosunek jakości do ceny.
10 Agnieszka / Lutomiersk 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: przemiła obsługa, czystość, lokalizacja
9.5 Aldomir / Wentzwiller 23 maj 2015 Opinia o Hotelu: architektura wnetrza, pokoje (aczkolwiek widac juz niewielkie zuzycie), sniadanie, no i oczywiscie bliskos c centrum miasta (Rynku), mila obsluga w recepcji
9.5 Agnieszka / Lutomiersk 21 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Czysto i przestronnie. Miła i pomocna obsługa. Dwa kroki do Starego Miasta.
8.5 Ewa / Gliwice 21 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemne i nowoczesne wnętrze - z zewnątrz kamienica nie wygląda zachęcająco, ale po wejściu do środka wrażenie jest super. Blisko do rynku i centrum miasta.
8 Piotr / Warszawa 05 luty 2015 Opinia o Hotelu: Lokalizacja blisko rynku, duży i wygodny parking w cenie pobytu , przestronne pokoje, smaczne śniadanie, wystarczająco duży wybór dań śniadaniowych, spokój i cisza w okolicy
10 Sebastian / Jaszkowa Dolna 29 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Gorąco polecam! Miła obsługa, pyszne śniadanie :)
10 Tomasz / Świnoujście 19 styczeń 2015
10 Magdalena / Gdańsk 02 grudzień 2014 Opinia o Hotelu: Rewelacyjna obsługa! Hotel na bardzo wysokim poziomie. Gorąco polecam!!!
9 Jarosław / Głogów 31 październik 2014 Opinia o Hotelu: przestronny pokój, kameralna atmosfera, bliskość ścisłego centrum miasta, cena w relacji do jakości
9.8 Justyna / Łódź 27 październik 2014 Opinia o Hotelu: Wyżywienie, standard pokoju
10 Aleksandra / Krosno 18 październik 2014 Opinia o Hotelu: Cicho i przytulnie, bardzo miła obsługa, pyszne śniadanie.
10 SEBASTIAN / WARSZAWA 17 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: wszystko fantastyczne